Privat coaching

Testa på privat coaching online via FaceTime, Teams eller Zoom. Boka ett första förutsättningslöst möte i 45 minuter för 500 kr.
Privat coaching

Privat coaching går ut på att på ett intuitivt sätt samt på ett hjälpsamt sätt både att stödja och utmana dig som person.

ConsultMe hjälper hjälper dig att hitta din potential som du har och utmanar dig att ta olika steg i din personliga utveckling.

Privat coaching från ConsultMe hjälper dig att få nya perspektiv på problem som du känner att du kört fast i och tillsammans hittar vi nya lösningar för dig.

Vi har alla våra online privat coaching möten antingen via FaceTime, Teams eller Zoom. Vad fungerar bäst för dig?

Våra Face to Face möten genomförs på något av ConsultMe´s kontor i Centrala Stockholm på Östermalmstorg 1 eller på Kistagången 20b vid Kista Gallerian. Var fungerar bäst för dig?

  • Steg 1. Börja med att utmana dig själv och boka in dig på ett första möte på 45 min för 500 kr med Risto på ConsultMe
  • Steg 2. Efter mötet kan du känna efter och utvärdera om du vill få hjälp och stöd i din förändringsprocess av Risto på ConsultMe
  • Steg 3. Om du kommer fram till att du vill investera i dig själv och starta igång ett samarbete med Risto på ConsultMe
  • Steg 4. Då skapar vi ett individuellt upplägg för dig och börjar med att sätta upp tydliga mål och vad vill uppnå under vårt samarbete
  • Steg 5. Om detta verkar intressant, se vilket upplägg som passar bäst för dig och se även våra priser