HEJ!

Mitt namn är Risto Arcilander och jag startade ConsultMe 2009 och har jobbat med coachning och KBT med både företag och privatpersoner sedan dess.

Jag har en magisterexamen i ekonomi och en kandidat examen i psykologi samt en KBT steg 1 utbildning och jag är även PCC certifierad coach.

Risto har arbetat i många år inom läkemedelsindustrin med försäljning bland annat hos Astra Zeneca samt som konsult på olika företag bland annat hos Cap Gemini/Ernst & Young, Unilever, Procter & Gamble innan han började på företaget Dale Carnegie som ledartränare och utbildare. Hos Dale Carnegie arbetade han med bland annat personligt ledarskap, strategiska presentationer, kommunikation och professionell försäljning för chefer och ledare.

Risto startade företaget ConsultMe 2009 och har arbetat både med privat personer och företag genom åren bland annat Electrolux, Boston Consulting Group, SJ, Cramo, Vadestra Strategy, Supplies Team, Open Text, AmTrust Nordic, AiPension, Taktema, Länsförsäkringar osv.

Risto älskar att hjälpa personer att må bättre och även hjälpa personer att utveckla en bättre självkänsla, bättre självförtroende, bli bättre på att säga nej och stå upp för sig själv, bli bättre på presentationsteknik, få ordning på sömn problematik, bli av med olika former av fobier som tex flyg, orm eller spindel rädsla, bli bättre på att kommunicera sina tankar och känslor, bli bättre på försäljningsteknik, få ett nytt jobb, bli bättre på att delegera, vikt problematik samt att skapa ett personligt ledarskap och även att utveckla sin egen ledarstil och på så vis bli en bättre och mer lyhörd chef.

Risto har även arbetat som KBT terapeut på fängelset Hall i 6 år och är certifierad i programmen PULS, OTO, PRISM, IDAP, RVP, ENTRÈ.  Dessa KBT program vänder sig till kriminella personer som har problem med bland annat kriminalitet, missbruk av alkohol och droger, impulsivitet, våld, organiserad brottslighet, våld i nära relation och även gängkriminalitet.

Jag har även erfarenhet av att arbeta på frivården med KBT programmet SEIF som vänder sig till brottsliga personer som har problem och utmaningar med sin sexualitet och framförallt ett olagligt tändningsmönster samt avvikande sexuella tankar.

PROVA PÅ ETT COACHING ELLER KBT MÖTE HOS CONSULTME FÖR 500 KR

BOKA ETT COACHING
ELLER ETT KBT MÖTE